Gyártmánylapok

GYÁRTMÁNYLAP

82/2012. (VIII. 2.) VM rendelet értelmében valamennyi élelmiszer-előállítási tevékenységet végző élelmiszeripari vállalkozásnak az élelmiszer-előállító által vezetett, a feldolgozott-élelmiszer élelmiszer-biztonsági, minőségi jellemzőire vonatkozó nyilvántartó gyártmánylapot kell elkészíteni valamennyi előállított termékre.

Kiemelt szempontok a gyártmánylapok elkészítéséhez

• meghatározott változó elemeket a gyártmánylapon egyértelműen meg kell adni.
• a gyártmánylapot a feldolgozott élelmiszer előállítását megelőzően kell elkészíteni.
• a feldolgozott élelmiszer forgalomba hozatala adatokban az előállítás során következett be.
• a gyártmánylap változásainak egyértelműen nyomon követhetőeknek kell lenniük.
• a feldolgozott élelmiszernek meg kell felelnie a gyártmánylapban leírtaknak.
• a gyártmánylapnak meg kell felelni a jogszabályban a Magyar Élelmiszerkönyv irányelvében meghatározott jelöléséknek 
• egyebek

Az élelmiszer-előállítónak a gyártmánylapot, valamint a gyártmánylapon hivatkozott és az ellenőrzés számára adatokat tartalmazó dokumentumokat az előállítás helyén, a hatósági ellenőrzés számára hozzáférhető módon kell tartani.

Gyártmánylapjaink már tartalmazzák az ALLERGÉNEK VAGY INTOLERANCIÁT OKOZÓ ANYAGOK jelölését is! Vállaljuk a fenti előírásnak megfelelő gyártmánylapok elkészítését!

Gyártmánylap készítés 1.500 Ft / db

 
*Áraink magába foglalják a címketanácsadást is.
Áraink ÁFA mentesek!

Lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal, vagy kérjen időpontot tanácsadóinkhoz

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken. Vezetési tanácsadási szolgáltatásainkkal kapcsolatos további információkért látogasson el oldalunk megfelelő oldalára.

  • Frangepán utca 63
    1135 Budapest
    Magyarország
  • 06 70 433 11 73
  • foodhyginfo@gmail.com