Anyaghányad

ANYAGHÁNYAD NYILVÁNTARTÁS

A vendéglátó-ipari termékek előállításának és forgalomba hozatalának élelmiszerbiztonsági feltételeiről  szóló 62/2011. (VI. 30.) VM rendelet értelmében termékekként anyaghányad-nyilvántartásként kell készíteni valamennyi  közétkeztetést végző vállalkozásoknak és valamennyi vendéglátó ipari terméket előállító vendéglátó üzleteknek!


Kiemelt szempontok az anyaghányad elkészítéséhez

• A közétkeztetést végző,  valamint a vendéglátók által  előállított, a végső fogyasztónak szánt ételek összetételére, csomagolására vonatkozó adatoknak az előállítás helyén, a minőségirányítás céljára is alkalmas módon kell elkészíteni
• Az anyaghányad nyilvántartásban bekövetkező bármely változást haladéktalanul át kell vezetni. 
• Amennyiben egy adott étel előállítását megszüntetik, az arról vezetett anyaghányad-nyilvántartást a megszüntetéstől számított 90 napig meg kell őrizni.
• Kiszállítás esetén a csomagoló anyag megnevezése 
• egyebek

Anyaghányad nyilvántartás már tartalmazzák az ALLERGÉNEK VAGY INTOLERANCIÁT OKOZÓ ANYAGOK jelölését is!

Vállaljuk a fenti előírásnak megfelelő anyaghányad nyilvántartás elkészítését!

Anyaghányad nyilvántartás készítés: 500 Ft /db
*Áraink ÁFA-mentesek!

Lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal, vagy kérjen időpontot tanácsadóinkhoz

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken. Vezetési tanácsadási szolgáltatásainkkal kapcsolatos további információkért látogasson el oldalunk megfelelő oldalára.

  • Kaszáló utca 137-147
    1173 Budapest
    Magyarország
  • 06 70 433 11 73
  • foodhyginfo@gmail.com

    error: Content is protected !!