28/2017 (V.30.) FM rendelet az élelmiszer-vállalkozások által működtetendő önellenőrzési rendszerre vonatkozó követelményekről
2018.január 1-től kell a jelen rendeletet alkalmazni, azoknak a vállalkozásoknak, melyek önellenőrzésre kötelezettek.
Kik tartoznak az önellenőrzés hatálya alá ?
- Élelmiszer gyártók
- Közétkeztetők (Főző- és tálalókonyhák)
- Vendéglátó-egységek
Önellenőrzés keretében jelöljük ki a gyártott termékek vizsgálatait, mely mikrobiológiai és beltartalmi vizsgálatokra is kiterjednek.
Az Önellenőrzési rendszert a felállított önellenőrzési terv, a terv alapján meghatározott dokumentumok és azok vizsgálati eredményei együtt alkotják.
Az élelmiszer-vállalkozásnak az önellenőrzés megvalósítására részletes önellenőrzési tervvel kell rendelkeznie, mely megfelelő részletességű.
Vendéglátóipari egységek
Kis alap területű üzletek | Közepes alapterületű üzletek | 50 fő alatti befogadó képességű vendéglátók | 50 fő befogadó képességű vendéglátók | Exclusive Éttermek, Szállodák |
14.000 Ft | 15.000 Ft | 15.000 Ft | 18.000 Ft | 22.000 Ft |
Üzemek
Engedélyköteles üzemek | Bejelentés köteles üzemek | Nagy kapacitású Üzemek |
22.000 Ft | 22.000 Ft | 24.000 Ft |
Áraink ÁFA mentesek!
Lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal, vagy kérjen időpontot tanácsadóinkhoz
Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken. Vezetési tanácsadási szolgáltatásainkkal kapcsolatos további információkért látogasson el oldalunk megfelelő oldalára.
-
Kaszáló utca 137-147
1173 Budapest
Magyarország -
06 70 433 11 73
-
foodhyginfo@gmail.com