ANYAGHÁNYAD NYILVÁNTARTÁS
A vendéglátó-ipari termékek előállításának és forgalomba hozatalának élelmiszerbiztonsági feltételeiről szóló 62/2011. (VI. 30.) VM rendelet értelmében termékekként anyaghányad-nyilvántartásként kell készíteni valamennyi közétkeztetést végző vállalkozásoknak és valamennyi vendéglátó ipari terméket előállító vendéglátó üzleteknek!
Kiemelt szempontok az anyaghányad elkészítéséhez
• A közétkeztetést végző, valamint a vendéglátók által előállított, a végső fogyasztónak szánt ételek összetételére, csomagolására vonatkozó adatoknak az előállítás helyén, a minőségirányítás céljára is alkalmas módon kell elkészíteni
• Az anyaghányad nyilvántartásban bekövetkező bármely változást haladéktalanul át kell vezetni.
• Amennyiben egy adott étel előállítását megszüntetik, az arról vezetett anyaghányad-nyilvántartást a megszüntetéstől számított 90 napig meg kell őrizni.
• Kiszállítás esetén a csomagoló anyag megnevezése
• egyebek
Anyaghányad nyilvántartás már tartalmazzák az ALLERGÉNEK VAGY INTOLERANCIÁT OKOZÓ ANYAGOK jelölését is!
Vállaljuk a fenti előírásnak megfelelő anyaghányad nyilvántartás elkészítését!
Anyaghányad nyilvántartás készítés: 500 Ft /db
*Áraink ÁFA-mentesek!
Lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal, vagy kérjen időpontot tanácsadóinkhoz
Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken. Vezetési tanácsadási szolgáltatásainkkal kapcsolatos további információkért látogasson el oldalunk megfelelő oldalára.
-
Kaszáló utca 137-147
1173 Budapest
Magyarország - 06 70 433 11 73
- [email protected]
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.