Anyaghányad

ANYAGHÁNYAD NYILVÁNTARTÁS

A vendéglátó-ipari termékek előállításának és forgalomba hozatalának élelmiszerbiztonsági feltételeiről  szóló 62/2011. (VI. 30.) VM rendelet értelmében termékekként anyaghányad-nyilvántartásként kell készíteni valamennyi  közétkeztetést végző vállalkozásoknak és valamennyi vendéglátó ipari terméket előállító vendéglátó üzleteknek!


Kiemelt szempontok az anyaghányad elkészítéséhez

• A közétkeztetést végző,  valamint a vendéglátók által  előállított, a végső fogyasztónak szánt ételek összetételére, csomagolására vonatkozó adatoknak az előállítás helyén, a minőségirányítás céljára is alkalmas módon kell elkészíteni
• Az anyaghányad nyilvántartásban bekövetkező bármely változást haladéktalanul át kell vezetni. 
• Amennyiben egy adott étel előállítását megszüntetik, az arról vezetett anyaghányad-nyilvántartást a megszüntetéstől számított 90 napig meg kell őrizni.
• Kiszállítás esetén a csomagoló anyag megnevezése 
• egyebek

Anyaghányad nyilvántartás már tartalmazzák az ALLERGÉNEK VAGY INTOLERANCIÁT OKOZÓ ANYAGOK jelölését is!

Vállaljuk a fenti előírásnak megfelelő anyaghányad nyilvántartás elkészítését!

Anyaghányad nyilvántartás készítés: 500 Ft /db
*Áraink ÁFA-mentesek!

Lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal, vagy kérjen időpontot tanácsadóinkhoz

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken. Vezetési tanácsadási szolgáltatásainkkal kapcsolatos további információkért látogasson el oldalunk megfelelő oldalára.

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

    error: Content is protected !!