GYÁRTMÁNYLAP
82/2012. (VIII. 2.) VM rendelet értelmében valamennyi élelmiszer-előállítási tevékenységet végző élelmiszeripari vállalkozásnak az élelmiszer-előállító által vezetett, a feldolgozott-élelmiszer élelmiszer-biztonsági, minőségi jellemzőire vonatkozó nyilvántartó gyártmánylapot kell elkészíteni valamennyi előállított termékre.
Kiemelt szempontok a gyártmánylapok elkészítéséhez
• meghatározott változó elemeket a gyártmánylapon egyértelműen meg kell adni.
• a gyártmánylapot a feldolgozott élelmiszer előállítását megelőzően kell elkészíteni.
• a feldolgozott élelmiszer forgalomba hozatala adatokban az előállítás során következett be.
• a gyártmánylap változásainak egyértelműen nyomon követhetőeknek kell lenniük.
• a feldolgozott élelmiszernek meg kell felelnie a gyártmánylapban leírtaknak.
• a gyártmánylapnak meg kell felelni a jogszabályban a Magyar Élelmiszerkönyv irányelvében meghatározott jelöléséknek
• egyebek
Az élelmiszer-előállítónak a gyártmánylapot, valamint a gyártmánylapon hivatkozott és az ellenőrzés számára adatokat tartalmazó dokumentumokat az előállítás helyén, a hatósági ellenőrzés számára hozzáférhető módon kell tartani.
Gyártmánylapjaink már tartalmazzák az ALLERGÉNEK VAGY INTOLERANCIÁT OKOZÓ ANYAGOK jelölését is! Vállaljuk a fenti előírásnak megfelelő gyártmánylapok elkészítését!
Gyártmánylap készítés | 1.500 Ft / db |
*Áraink magába foglalják a címketanácsadást is.
Áraink ÁFA mentesek!
Lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal, vagy kérjen időpontot tanácsadóinkhoz
Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken. Vezetési tanácsadási szolgáltatásainkkal kapcsolatos további információkért látogasson el oldalunk megfelelő oldalára.
-
Kaszáló utca 137-147
1173 Budapest
Magyarország - 06 70 433 11 73
- [email protected]
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.