Önellenőrzés

28/2017 (V.30.) FM rendelet az élelmiszer-vállalkozások által működtetendő önellenőrzési rendszerre vonatkozó követelményekről

2018.január 1-től kell a jelen rendeletet alkalmazni, azoknak a vállalkozásoknak, melyek önellenőrzésre kötelezettek. 

Kik tartoznak az önellenőrzés hatálya alá ?

  • Élelmiszer gyártók
  • Közétkeztetők (Főző- és tálalókonyhák)
  • Vendéglátó-egységek

Önellenőrzés keretében jelöljük ki a gyártott termékek vizsgálatait, mely mikrobiológiai és beltartalmi vizsgálatokra is kiterjednek.

Az Önellenőrzési rendszert a felállított önellenőrzési terv, a terv alapján meghatározott dokumentumok és azok vizsgálati eredményei együtt alkotják.

Az élelmiszer-vállalkozásnak az önellenőrzés megvalósítására részletes önellenőrzési tervvel kell rendelkeznie, mely megfelelő részletességű.

Vendéglátóipari egységek

Kis alap területű üzletek Közepes alapterületű üzletek 50 fő alatti befogadó képességű vendéglátók 50 fő befogadó képességű vendéglátók Exclusive Éttermek, Szállodák
14.000 Ft 15.000 Ft 15.000 Ft 18.000 Ft 22.000 Ft

Üzemek

Engedélyköteles üzemek Bejelentés köteles üzemek Nagy kapacitású Üzemek
22.000 Ft 22.000 Ft24.000 Ft

 Áraink ÁFA mentesek!

Lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal, vagy kérjen időpontot tanácsadóinkhoz

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken. Vezetési tanácsadási szolgáltatásainkkal kapcsolatos további információkért látogasson el oldalunk megfelelő oldalára.

  • Frangepán utca 63
    1135 Budapest
    Magyarország
  • 06 70 433 11 73
  • foodhyginfo@gmail.com